<333



var ute med arri nyss och rökte.... jag älskar henne som fan.. hih... hon är mitt allt..

jag väntar på ditt samtal tjockis... det kommer göra dig helt Paff!.. :P

det finns ingen annan som du.. du är verkligen speciell.. om vi någon gång lyckas bli tsmns kommer vi vara ihop i evigheter.. för det jag känner är inte på låtsas du är min nalle... Föralltid..<3<3<3<3

en gång sa en person till mig att vi aldrig skulle splittras och det ska vi inte.. för du är helt sjukt speciellt... du äger fortfarande mitt hjärta <3
 

tänk dig oss... ska sjunga för dig.. tränar fortfarande.. ska lära mig denna låt också.. ska sjunga hela mitt liv för dig.. för du är mitt liv.. jag ska göra allt för att få tillbaks dig. du ät mitt allt ,, come closer to me and feel what i feel because i will make you feel it.. i know that you still love me.. it´s predictable.... <3

.....<3



hela kanye west album är bra... man kan förstå varför :/ <3

I know my destination, but im just not there...

http://www.spela.se/spel_/Bubble_Shooter.html

kärlek <3

let me know...

Kan inte somna... har insomnia... mitt rum är fullt med minnen. varje tavla varje nalle varje objekt har en bakgrund som påminner om dig.

min säng.... ligger ensam nu... vissa gånger blundar jag och föreställer mig att du är där och sover.. med halvöppen mun. du ligger där så fridfull... och jag rör mig sakta för att inte väcka dig. Sedan kysser jag dig och somnar igen.

Dessa detaljer.. de var en del av mitt liv. Men nu när allt försvunnit har mitt hjärta och mittt liv splittrats. det känns som att jag lever i två världar. En där jag får ta itu med sanningen och en där jag fortfarande har kvar dig. att jag har dig kvar är den orealistiska men ... om jag inte har kvar den världen klarar jag inte mig.

-----
Tack för att du ringde.. nu vet jag att du vet vad jag känner  och att vi inte e ovänner. Jag ställer upp för dig så som du gör för mig.. peace bro.
-----
Saknar min syster som fan.. :/


Bästa dagen under sommarlovet....


(Mandi på arras moppe , hehe hon är rolig)

Idag har jag bara glidigt runt med moppen... arris moppe. detvar den skönaste känslan jag haft.. man kör ifrån sina problem och bara låter vägen leda en.. visst man har fortfarande ont. men det lättade verkligen. nu vet jag att personen jag älskar inte bara skiter i mig...

sen fick man ta itu med känslorna igen när jag var tvungen att hoppa in i bussen... en resa på cirka 50min.. försökte lätta på tyngden genom att smsa... men det kom inte så långt.

(har blivit kentare , joina fehims creed)


<3 :(



Vår låt... <3


(har försökt lära mig denna låt Acoustisc för att kunna smälta ditthjärta, det är vår låt<3 )

varje gång jag hör denna låt ryser jag. För det är då jag kan känna mig säker endast för en stund. Du och jag föralltid var det. inget kunde stoppa vår kärlek och vi var nykära.. Efter tre år skulle det inte se ut såhär. Jag gjorde bort mig men jag kan fixa det. Mitt hjärta är helt krossat och den enda som kan få mig bättre är du. För du äger fortfarande mitt hjärta. sen den dagen jag sa det till dig.
allt gick så snabbt... och nu ligger du i min säng och sover. jag sa mycket till dig när du sov. jag sjöng också till dig :P..
Men igår var vackert för mig och jag tycker inte att du ska säga att du inte kände ngt inombords. För jag vet att du gör det endå. Jag försöker få tillbaks dig på alla sätt, folk säger att jag ska ge upp men det tänker jag inte göra. Du gav inte upp när jag var dum.
men nu när du duschar tänker jag på framtiden... jag kan inte se ngt possitivt utan dig. Vi har varit med om så mkt tillsammans. I 3år har vi lyckats skapa ett band mellan oss som ingen kan förstöra. jag älskar dig på riktigt.
Jag har fortfarande inte lyckats ge dig din present. Ska bara träna in låten sen får du se när det blir. ska kanske chocka dig :)... heh... men jag älskar dig, ju mer jag tänker på dig växer kärleken sjukt mkt, därför säger jag till dig. jag kan inte glömma dig för du finns överallt. Jag tror du känner samma men har svårt för att visa det. <3

<3



<3 :(



life just not fair :(



lyssnar på denna låt och tänker tillbaks... :/
jag är hjälplös just nu, den jag äslakr finns inte vid min sida och min syster är i chile.
vet inte om jag klarar av en natt till :(

<3

xx
xxx

förstod inte hur mycket jag älskade dig föräns jag förlorat dig..... jag vet vad jag vill nu och jag ska hålla mig till det. inget ska komma ivägen om du ger mig en chans till... tänk tillbaks på våra tider, det är oförglömligt. my sexylove det finns bara en tjej för mig och det är du. TE AMO... hoppas du får reda på att du älskar mig lika mkt... för jag vet att du gör det innerst inne...  te amo föralltid... Arri glöm inte föralltid<3  det ska funka mellan oss... piensa en todo lo que hemos pasado juntos.. tu soy la unicá para mi. Si no me puedes amar otra vez no se lo que voy hacer. no puedo vivir sin ti. tu soy una parte de mi vida y de mi corazón. <3<3<3<3<3<3 Du är mitt allt.

Michael Jackson <3



The King Of POP!... ;/.. R.I.P


:/

SUNNY DAY <3


 
Bilder från araby badet... XD.. sjukt varmt faktiskt.


Eftersom jag inte kunde bada fick jag sola lite. (kunde inte bada för jag hade "halsfluss" enligt mallo).

hoppas det fina vädret fortsätter såhär... kanske få mig att må bättre. igår var det ju inte den mest glada situationen jag varit med om. men det går.. ska nog träffa min kusin snart.  

en annan sak som är nämnvärd är att jag får mitt körkort om CA: 1 VECKA.....

: /   <3

Takida - give into me



Fin låt....

LTS



Ling tosite sigure - Souzou no security <3

hellow poto....

Idag händer inget så viktigt. Ska ta kort på mig för att ha som körkortsbild typ :P.. Men sen är det tillbaks till det vanliga då man hoppas att allt blir bra igen. visste aldrig att jag skulle ta det så hårt.

Det finns så mkt som påminner mig hela tiden, kommer sluta i ett psykfall :/..

http://www.youtube.com/watch?v=GWqajaj0nwg&feature=fvst

Under the gun

She's got her halo and wings
Hidden under his eyes
But she's an angel for sure
She just can't stop telling lies
But it's too late for his love
Already caught in a trap
His angel's kiss was a joke
And she is not coming back

Because heaven sends and heaven takes
Crashing cars in his brain
Keep him tied up to a dream
And only she can set him free
And then he says to me

Kill me now, kill me now, kill me now, kill me now
Kill me now, kill me now, kill me now, kill me now

<3

OMG

Har svin ont i halsen hoppas jag inte är förskyld. För jag ska jobba den här veckan tror jag. I need the money....


need to stop smoking

Söndag ...

söndag är allvarligast den segaste dagen i veckan.... har inget att göra förutom att ligga i min säng och DÖ.... särskilt idag då allt känns fett segt pågrund av massa olika faktorer... Tror jag börjar bli förskyld :(.

köpte mcdonalds med mallo,jejje och gabbe nyss där vi fick tre fina glas som jag nu dricker cola ur. XD


.....<3

FESTA

Igår Festade jag fett hårt med gabbe och jonte o danillo.... först stack vi och träffade Gabbes kompisar i växjösjön som senare skulle med till mig men de bangade. Festen va hoss mig där folk kom och stack. Men dagens händelse var att jag o gänget (lilljonte,gabbe,danillo) gick in hoss en snubbe vi inte kände (Eduardo haha "pååhittat namn") han sa att hjan hade fest och att det fans sprit och brudar till oss. när vi väl gick in tog han fram ett gevär och tvinga oss att sitta. jag, gabbe, jonte danillo sket ner oss totallt ... vi tänkte attackera honom men vi bailade istället. ASSO fan vilken snubbe.. han blev sne på mig och gabbe för att vi höll upp dörren. Vi nojjade för att vi trodde han skulle skjuta oss i ryggen... sedan stack vi och käkade i shell... sen stack vi hem och softade med en gladiator film från 70-talet. Men det var kul... alla somnade typ runt om kring kl.4..

Vi har i alla fall lärt oss att inte följa med en från El Salvador hem.... jävla psyko !!!!!... never again

Idag ska vi på fest... Sonja fyller år och därför ska vi gratta sönder henne ... XD <3


Minnen..



jag var så himla liten...  XD



make the duck fly ...

it´s flying, minns att det tog flera kort för att få till denna.

 
:).... ska lova mig själv att aldrig glömma och ska göra allt för att vi ska förbli kompisar.

Neyo - Sexylove = kmr aldrig att få en annan betydelse.

Bollen </3

<3...

hoy voy a ESOFTA y despues voy a EGRILLA..... XD Har sjukt mkt lust att skata........ <3 Gabbe where are you ?... dude.. it´s a boys night out : P

Omg vad bra !

Efter dagar av deppighet vänder vinden till slut. WIEEE har KÖRKORT :P... Ska köra turbo nos diesel ASSÅ. Det är i alla fall ngt positivt som präglar mitt liv... Df ska jag softa hela dagen... crusi´n everywhere.!

...........................................

............. ............. ........... ........... .... .. . . .
................... ............... ............ ........ .. ........... .. ..
... ....... ........ .......... .............. ............. .............. .............

Hade tråkigt, emo dag pFFF

Smile like you mean it... :)

Ah, I feel like I want to be thrown away by the entire world
Truth, sadness, sell it all off.

Öland till midsommar då?... Får väl följa strömmen :P..

idag blir det ingen rolig dag, absolut inget att göra.  Var på oléo med gabbe i lördags och hade lite kul.

Jusste skatade på en betong yta vid sibylla. Rätt roligt haha, speciellt när Samira bailade hahaahaha XD... (not)

<3




Lyckad kväll

Första av allt vann chile u20 cupen, WEEHOO. sen stack jag till gabbe och drack innan vi stack till pubarna. Allt va reserverat så vi stack till DELUXE. Där köptes drinkar :P sedan kaxxade en transa mot gabbe , helt sjukt. i alla fall det fanns endast lesbiska brudar där inne så gabbe, zoran o jag blev sönder dissade everytime. XD men sedan så blev gabbe utslängd för att han var för packad, "sexuellt frustrerad". vi stack till teleborg sen och unwindade :P... det var det grovaste vi har vatt med om... 


rekomenderad låt till denna situation =     Miles davis - gondwana  (8)


Regning dag = Pub DAG ! :P

cigg, öl och peanuts is the shit.... kmr bli en riktig sasuage fest men det är soft :P .. men i alla fall grattis gabriel beltran you are 18 :P...


OBS = skönlåt, -   The killers - mr brightside :P      och tremolo+A av RTS


REPRESENT !!

Skolavslutning imon...

wehoo no more school, imon ska jag till puben med gabbe o co. Hoppas det inte blir bråk, jusste Gabbe fyller 18år därför ska vi dit  :P... GRAAAATTTTIIIIISSS.

Under cover suicide - LTS (8)


KOMMER SAKNA DIG LOLLI <3 :(

Fan va dåligt man mår.. efter en händelse igår som är helt cp. Man vill vara själv just nu men i alla fall endast två skoldagar kvar sen har man ledigt. <3

Role Models.. äger XD<3

Have a nice DAY

Idag ska jag hem till tingsryd. Ska nog rösta till EU parlamentet om jag hinner.
Får se om jag hinner fiska :P måste skriv min svenska essä och processa filmen.

<3 :)

Wanderland

har varit och skatat över hela växjö, med fluff och sen leo. är sjukt trött just nu. har ont i varenda muskel i kroppen :P. Men ska spela gitar tills jag somnar nu. "Är ensam hemma och det hade inte varit kul utan gitarren, lol"

My worlD

Inget går som det ska just nu..... därför går inte jag som jag ska.. :)

RSS 2.0